ADANA / YUMURTALIK - Kaldırım Ortaokulu

Kas

Okulumuzda devamsızlığı bulunan öğrencilerin okula yeniden kazandırılması, erken yaşta ve zorla evlilikle mücadele eylem planı kapsamında veli ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak  üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.‍‍ ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.’ #mustafakemalatatürk

Kas

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. Yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

''KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK''

Mrt

Her türlü solunum yolu enfeksiyonundan ve Yeni Koronavirüs'ten korunmak için ellerinizi doğru yöntemle en az 30 saniye su ve sabunla yıkayın.

Mrt

Türkçe dersinde hem yemekkültürümüzü tanıtmak hem de yazma ve konuşma becerisini geliştirmek amacıyla ders öğretmeni Ayşe gür tarafından Yemek Tarifinin nasıl yazılacağı ve tarifi yazılan yemeğin nasıl yapıldığının sözlü bir şekilde anlatılması etkinliği yapıldı.

Mrt

Korona Virüsü önleme çalışmaları kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzda dezenfekte çalışması yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 99.Yılı okulumuzda kutlandı.